Kto wygra miasto czy mafia???
Nie jesteś zalogowany na forum.

Ciekawe czy jest tu jakiś Sędzia.
Idealnie byłoby gdyby to był jeden z dwóch podejrzanych .
Wtedy odpowiedni układ głosów mógłby załatwić sprawę.
If you know what I mean.

Ciekawe czy jest tu jakiś Sędzia.
Idealnie byłoby gdyby to był jeden z dwóch podejrzanych .
Wtedy odpowiedni układ głosów mógłby załatwić sprawę.
If you know what I mean.
A jakich Ty masz dwóch podejrzanych?
Chyba za dużo %% dziś u Ciebie.
Głosujemy na Fotografa i koniec zabawy.

Ja już od kilku godzin świętuję i jak mafia mnie zabije nic nie poczuję ![[dblpt]cool[dblpt]](http://www.mafia.4ra.pl/upload/4ra_pl/mafia/smilies/[dblpt]cool[dblpt].png)

Dentysto, chyba nawdychałeś się chyba za dużo gazu rozweselającego i coś ci się w głowie pomieszało. Pamiętaj że stosuje się go do znieczulenia pacjentów a nie na poprawę nastroju. Został już tylko jeden mafiozo. Myślę że teraz już szybko pójdzie.

Teraz mamy 7-1. Po mordzie będzie 6-1. Jak usuniecie mnie to będzie 5-1. Po kolejnym mordzie 4-1. Jak się opamiętacie i w końcu poleci Fotograf to i tak tylko zostanie 4 miastowych. Z tak dużej przewagi chcecie ponieść porażkę, bo tak to trzeba będzie nazwać.
I będziecie mieć na sumieniu co po niektórych. I jak spojrzycie później w lustro?

No proszę, znowu noc, a ja już łopatę w dłoń i miejsce w ogródku gotowe ?
Dentysta już jesteś wytropiony jako kolejny do odstrzału, więc lepiej uważaj na ten gaz rozweselający, bo możesz nie zdążyć się pożegnać. ?
Fotograf, szykuj ładny kadr, może przyda się na nagrobek.
Ja tylko robię swoją robotę. Ktoś musi po was sprzątać ?!

Trip po karczmach z Przewodnikiem poprawił mi trochę humor
Podobno mafia w 2 zamachu chciała zaciukać Anubisa po tym jak wbił na forum i uniewinnił Dentystę. I tu mamy zgrzyt, bo jak to prawda i Dentysta mafia, to wiedział, że Anubis nie jest det tylko wiejskim... Z drugiej strony, może to zbieg okoliczności i nie ma drugiego dna. Po wywaleniu Rolniczki z Dentystą coś się stało. Może atencjusz czuje, że nie ma już szans i chce się pobawić, wypisując głupoty i robiąc ferment.
Mnie nie przekonuje.
Już nie wiem czy ta mafia to horror, dramat czy komedia...
Wiadomość dodana po 12 min 56 s:
Dentysto, jak Ci tak zależy na czasie, możesz honorowo popełnić harakiri i zejść ze sceny.

Jessst kolejny mafiozo wywalony, został tylko jeden.
Wiadomość dodana po 01 min 02 s:
Recepcjonistka była pewniakiem ale ciekawe czy wszyscy na nią głosowali.
Wiadomość dodana po 03 min 13 s:
Bo skoro Ty Dentysto nie wiadomo czemu chciałeś głosować na Fotografa, gdy pewniakiem była Recepcjonistka to dla mnie to głupota. Albo ostatkami sił chciałeś ją ocalić albo nie wiem już co.

Dentysta się buja jak małpa na gumie ![[dblpt]tak[dblpt]](http://www.mafia.4ra.pl/upload/4ra_pl/mafia/smilies/[dblpt]tak[dblpt].gif)

Dentysta! Jak wyjdzie że ty miastowy, to chyba czas na przymusowe leczenie....

Szczegóły czwartego głosowania:
Dentysta → Fotograf
Fotograf → Recepcjonistka
Grabarz → Recepcjonistka
Przewodnik → Recepcjonistka
Recepcjonistka → Strażak
Rzeźbiarz → Recepcjonistka
Sommelier → Recepcjonistka
Strażak → Recepcjonistka
Tancerka → Recepcjonistka
Recepcjonistka zdobyła 7 głosów i została wygnana z Kierbiec Dolnych.
Po ujawnieniu roli okazało się, że była członkiem mafii.
Na ten moment nie otrzymałem informacji od mafii o wyborze kolejnej ofiary.
Jeśli decyzja zapadnie – nocne wydarzenia zostaną opisane w kolejnym poście, a do tej pory gra toczy się na dotychczasowych zasadach.

Dentysta! Jak wyjdzie że ty miastowy, to chyba czas na przymusowe leczenie....
Nie mogę pozostać obojętny wobec tego, co się wydarzyło. Strażak tym razem zdecydowanie przesadził. Wszyscy wiemy, że to tylko gra, ale pewne granice kultury i wzajemnego szacunku zostały przekroczone.
Nie ma miejsca na obrażanie, poniżanie czy agresję wobec innych graczy – niezależnie od emocji.
Dlatego żądam natychmiastowej dyskwalifikacji i usunięcia Strażaka z gry.
Nie możemy tolerować takiego zachowania w naszej społeczności.
Gra ma być zabawą i miejscem fair play, a nie polem do wyładowywania frustracji.
Szanujmy się nawzajem – to naprawdę niewiele kosztuje.

Nie bardzo rozumiem Twoją postawę, Dentysto. Wydaje mi się, że zareagowałeś zbyt ostro wobec Strażaka, przecież to tylko gra, w której emocje i drobne prowokacje są częścią zabawy. Dyskwalifikacja to dość surowy krok, zwłaszcza jeśli wynika z chwilowego napięcia.
Może warto trochę wyluzować i potraktować to z dystansem? W końcu wszyscy jesteśmy tu po to, żeby się dobrze bawić, a nie żeby się nawzajem karać za emocje. Prawdziwy mafiozo tylko tak zachowuje jak Ty w tym momencie.
Wiadomość dodana po 02 min 16 s:
Usunąć to możemy Ciebie przy kolejnym głosowaniu.

On się zgrywa.

Strażak napisał/a:Dentysta! Jak wyjdzie że ty miastowy, to chyba czas na przymusowe leczenie....
Nie mogę pozostać obojętny wobec tego, co się wydarzyło. Strażak tym razem zdecydowanie przesadził. Wszyscy wiemy, że to tylko gra, ale pewne granice kultury i wzajemnego szacunku zostały przekroczone.
Nie ma miejsca na obrażanie, poniżanie czy agresję wobec innych graczy – niezależnie od emocji.Dlatego żądam natychmiastowej dyskwalifikacji i usunięcia Strażaka z gry.
Nie możemy tolerować takiego zachowania w naszej społeczności.
Gra ma być zabawą i miejscem fair play, a nie polem do wyładowywania frustracji.Szanujmy się nawzajem – to naprawdę niewiele kosztuje.
Dokładnie tak, to tylko gra i gdyby wszyscy brali do siebie co się pisze to nikt by nie grał. Eliminacja mnie nie wpłynęła by za bardzo na wynik, ponieważ w przyszłym głosowaniu wszystkie głosy na Ciebie i kończymy.

Dentysto, nie warto się aż tak przejmować, to tylko gra, on sobie żartował.

Jakoś tak niefajnie się zrobiło na naszym forum, ale tak jak pisali poprzednicy to tylko gra i nie sądzę żeby ktoś chciał cię celowo obrazić.

Nie bierzcie Dentysty na poważnie.

Nie bierzcie Dentysty na poważnie.
Dlaczego?

Zgrywus

Tancerko napisz coś, bo wypadniesz za brak aktywności.
Fotograf ma jeden post i jedno ostrzeżenie na koncie. Jak nic nie napisze to gra się dzisiaj kończy. Odpadnie ostatni mafiozo. Popełni harakiri

Mafia chyba czeka aż jeszcze ktoś odpadnie za brak aktywności

Nie mam zamiaru odpadać, żeby osłabić miasta, byłoby to bez sensu, ale dzięki za przypomnienie o poście:)

Wybaczcie już piszę, dzięki za przypomnienie. Mam nadzieję, że uda nam się to zakończyć już jutro jak dobrze pamiętam.

Wybaczcie już piszę, dzięki za przypomnienie. Mam nadzieję, że uda nam się to zakończyć już jutro jak dobrze pamiętam.
Jak nie ruszycie szarych komórek to się nie uda jutro.